2014-04-28 09:50:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Hajlamos lehet a dühöngésre

Napi horoszkóp április 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kolleginája kollagénnel frissíti, fiatalítja arcát. Kritizálás helyett inkább kövesse őt, ha úgy látja, használt neki a kezelés. Ma estére vacsorameghívást kaphat. Csak akkor fogadja el, ha szimpatikus az, aki hívja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma sikerül összeszedetten végeznie a dolgát, hála a jegyében együtt álló Napnak és a racionalitást jelző Merkúrnak. Trigonjuk a Plútóval különösen mélyenlátóvá teszi: a kutató szellem ma éber önben! Semmi sem maradhat rejtve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sokat gondol ma egy régi barátjára: ez nem lehet a véletlen műve. Valami dolguk van együtt, valamire megoldást kell találniuk. A leleményessége most sem hagyja cserben, tudni fogja hát, hogy mi is az a kényes kérdés.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha veszélyeztet is a döntésével egy régi barátságot, mégis meg kell hoznia. Nem lehet, hogy mindig ön játssza a fekete bárány szerepét egy kapcsolatban. Van, ami még elbírható, de van, ami már túllép minden határt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hol van a régi határozottsága? Ha valamit nem akar megtenni, akkor tiltakozzon ellene határozottan! Ha pedig szeretne elérni valamit, akkor tegyen is azért, hogy az úgy legyen! A megoldások kulcsa önnél van ugyanis.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Régóta nem látta már a kedvesét, és most újra hazavárja a hétvégére. A különleges találkozó persze különleges körülményeket is igényel. Szerezzen ma be mindent, ami szükséges, és a külsejével is törődjön többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gyors döntésre akarják kényszeríteni, de ne engedjen az erőszaknak! Ha semmiképpen nem kerülheti el az állásfoglalást, akkor vegye elő azt a híres humorérzékét. Hátha meg tudja puhítani az ellenfelét, s más helyzetet teremt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Gyors döntésre akarják kényszeríteni, de ne engedjen az erőszaknak! Ha semmiképpen nem kerülheti el az állásfoglalást, akkor vegye elő azt a híres humorérzékét. Hátha meg tudja puhítani az ellenfelét, s más helyzetet teremt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Akkor érzi magát jól a kedvesével, ha a kölcsönösségre törekszik. De álljon meg a menet! Ne ön követeljen, hanem adakozzon előbb! A saját szívét kell előbb megnyitnia, ha a másikéra vár. A falak mögül nehéz barátkozniuk.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megint a munka nehezét kapta a munkahelyén, ahogy szokta. Hiába, no, ez már az ön sorsa, hiszen ön olyan megbízható és kötelességtudó, ráadásul aprólékos és gondos. Hamarosan éppen ezért juthat magasabb státuszba.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hajlamos lehet a dühöngésre, de ezzel nem kellene terhelnie a családtagjait, főleg a nőket és a kiskorúakat. A munkahelyén is fogja vissza magát, és ne döntsön haragjában! Hogy akkor hol dühöngjön? Válasszon valami sportot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamilyen titokra bukkanhat egy ismerősével kapcsolatban, és nem tudja eldönteni, hogy megossza-e vele e neki bizonnyal fájdalmas felismerést, vagy se. Beszélje meg egy idősebb asszonnyal, hogy mitévő is legyen!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: